Míša Růžičková
25 06
Míša Růžičková
  • Amfiteátr Buchlovice
  • 25.6.2017 16:00
  • 150 Kč
Koupit vstupenky

Míša Růžičková a její minidiskotéka, jsou opravdové mejdany pro děti. Její vystoupení jsou nabitá zábavou, tancováním a hrami. Vždy přijde s něčím novým a originálním, takže děti s ní někdy podniknou výpravu na safari, jindy na divoký západ nebo do džungle. Odpoledne s Míšou Růžičkovou si užijí všechny děti, které rády tančí, zpívají, soutěží, zkrátka rády se baví a letos to bude Velký Zámecký bál pro prince, princezny a všechny kdo k Pohádkovému zámku patří. 

SLEVA 50 Kč ze vstupného na koncert v Buchlovicích. Platí pouze pro prvních 400 návštěvníků koncertu! Jak slevu získat? Stačí si nakoupit 1 kus výrobku Pringles nebo cereálií Kellogg’s a přinést účtenku na akci. 

1 výrobek = sleva 50,- Kč z 1 vstupenky

 

 

O umělci

Textařka a písničkářka, narozena v Ostravě. Vystudovala gymnázium a Vysokou školu Báňskou v Ostravě. Hudební vzdělání - violoncello, zpěv a hra na kytaru. Písničky, krátké veršované pohádky a básničky začala psát v 15 letech, ale k tvorbě pro děti se dostala až o mnoho let později.

První samostatné písničkové album pro děti vzniklo v roce 2003. Doposud vydala osm CD z cyklu "Zpíváme a tančíme s Míšou!" a šest DVD "Cvičíme s Míšou", která vedou děti k pohybu a slouží jako návod ke cvičení, tancování a zábavu pro děti a jejich rodiče, dětská centra a mateřské školky. V roce 2012 vyšlo CD "Spievame a tancujeme s Míšou", které Míša s dětmi nazpívala ve slovenském jazyce. Postupně k nemu vznikají i nové slovenské videoklipy.

Žije v Ostravě a na svá vystoupení pro děti jezdí po celé České i Slovenské republice.

Zdroj text i foto: www.minidiskoteka.cz